Miért dolgozz virtuális asszisztenssel?

2021.03.29

Egy korábbi cikkemben arról írtam, hogy kinek érdemes virtuális asszisztenssel dolgozni, ma azt is megírom, hogy miért.

Ugyan nem mindenkinek van szüksége professzionális VA segítségére, de sokaknak lenne nyereséges igénybe venni a szolgáltatásainkat. Ebben a bejegyzésben azt is kifejtem, hogy miért.

1. Heti pár óra munkáért nem kell munkaügyi feladatokkal bajlódni:

Ugyan az előző cikkemben ezt említettem, de itt is ki kell emelni, hogy a virtuális asszisztenssel történő együttműködés egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell heti pár óra munkára rész vagy teljes munkaidős állásban alkalmazni valakit, így nemcsak a kiválasztás, bérszámfejtés és kilépés folyamatát spóroljuk meg, de anyagilag is jobban jövünk ki.

2. Szakszerű támogatást kapsz a pénzedért cserébe:

Az igaz, hogy talán te is el tudod látni ezeket az adminisztrációs feladatokat, de a cégvezető munkaideje mindig drágább ennél. Persze, posztot írni te is tudsz. De ismered a különböző közösségi média felületek algoritmusait? Tudod, mivel és hogyan tudsz a legtöbb potenciális ügyfélhez elérni? Egy szakember ezt biztosan tudja.

3. Nem kell eszközöket és irodát biztosítanod számunkra:

Mi saját telefonunkkal, saját gépünkön dolgozunk, nem fogyasztjuk bent az irodátokban a rezsit, nem a ti eszközeitek kopnak, amortizálódnak, nem kell semmilyen eszközt biztosítanod számunkra. Mi rendelkezünk a szükséges szoftverekkel, kifizettük azok licenszét, neked ezeket már nem kell megtenni.

4. Projektjelleggel vagy óradíjban dolgozunk, így csak az elvégzett munkát kell fizetni:

Ez azt jelenti, hogy nincs fizetett szabadságunk, nem te állod az ebédszünetünket és a kávészünetet sem. Csak annyit kell kifizetned, amennyit valóban dolgoztunk mindenféle plusz járulék vagy munkaügyi bonyodalom nélkül. 

5. Tulajdonosi szemlélet szerint dolgozunk mi is:

Egy virtuális asszisztens maga is vállalkozó. Így tudja, hogy ez mit jelent és ennek megfelelően a maximumot nyújtja a munkája során. Tisztában vagyunk olyan alapvető vállalkozásvezetéssel kapcsolatos teendőkkel és információkkal, amikkel sok alkalmazott nincs. Tudjuk azt is, hogy milyen fontos a határidők betartása és tisztában vagyunk azzal, hogy mit jelent egy ilyen jellegű együttműködés. 

6. Mindig fejlesztjük tudásunkat és eszközeinket:

Számunkra eszközeink és naprakész tudásunk a megélhetésünk zálogai. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy kihagyjuk a tréningeket, képzéseket (amiket a mi esetünkben nem neked kell fizetni - egy alkalmazottal ellentétben), mindig újabb és újabb eszközöket (szoftvereket és más technikai eszközöket) veszünk, hogy egyre magasabb szintű, professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Sok alkalmazottal ellentétben mi nem azért járunk képzésekre, mert "elzavarnak" minket, hanem mert fejlődni szeretnénk. Hiszen ez a sikerünk kulcsa.

Ha ezek után úgy érzed, hogy szükséged van egy professzionális virtuális asszisztens segítségére, az alábbi gombokra kattintva olvashatsz a kínált szolgáltatásaimról, az eddigi tapasztataimról és velem is felveheted a kapcsolatot: