Rólam

Ismerj meg jobban, tudj meg többet eddigi munkáimról!

Személyiségemből adódóan imádom az új kihívásokat, új ismeretek elsajátítását, és lételemem, hogy mindig valami kalandot is felfedezzek a munkámban. Így életem során rengeteg munkakörben megálltam már a helyemet és elképesztően sok újdonsággal találkoztam.

Emellett az elmúlt évek alatt ahhoz is hozzászoktam, hogy egyszerre végzek sokrétű és változatos feladatokat, és egyszerre helyt álljak több munkakörben is: már az egyetem mellett is két munkahelyen dolgoztam, illetve ezek mellett párhuzamosan még két OKJ-s képzést is végeztem. Természetesen mindkettőt kitűnő eredménnyel, miközben az egyetemen öt egész fölötti maradt a kreditindexem. Így az egyetemről (kommunikációs szakemberként) kikerülve már rendelkeztem ingatlan értékbecslői és értékesítői, illetve német nyelvű idegenvezetői képzettségem mellett rengeteg munkatapasztalattal is. Ez a fajta sokoldalúság végigkísérte az egész pályámat: szinte mindig végeztem munka mellett valamilyen plusz feladatot, esetleg továbbképzésekre jártam, tanultam. Így az elmúlt évek során sikerült több területet is alaposan megismernem. 

Éppen ezért az összetett munkatapasztalataimnak hála ma már sokrétű és változatos a szolgáltatásaimnak köre, hiszen életem során rengeteg pozícióban megálltam a helyemet és elképesztően sok újdonsággal találkoztam. De természetesen nehéz út vezetett idáig, hosszú évek szorgos munkájával gyűjtöttem össze ezeket a tapasztalatokat alkalmazottként. 

Voltam már titkárnő, ügyvezetői asszisztens, végeztem adminisztrációs feladatokat, voltam már diszpécser és kapcsolattartó, de dolgoztam PR, marketing és közösségi média koordinátori, majd menedzseri pozícióban is igen sokáig. Ezt követően a feladataim közé tartozott egy wordpress oldal kezelése, fejlesztésben való részvétel és tartalomkészítés, woocommerce rendelések kezelése, iktatása és összegzése, illetve ügyfélszolgálati e-mailek és telefonok kezelése, megválaszolása. Ezeken túl pedig gyakorlatot szereztem már grafikusi munkákban, sales és ingatlanközvetítői feladatokban is. 

Korábbi munkáim és tanulmányaim során is igyekeztem folyamatosan fejlődni, tanulni és további képzésekre járni. Az így megszerzett alapos tudást és több éves sokszínű tapasztalatot pedig immár akár a te virtuális asszisztensedként is kamatoztathatom.


Általános számítógépes és Microsoft ismeretek:


Google programok és oldalak ismerete:


Képszerkesztési és egyéb grafikai ismeretek:


Projektmenedzsmentet segítő programok ismerete:


Videószerkesztés, streaming szerkesztés/közzététel:


E-könyv és kiadványszerkesztés:


Weboldalak és webshopok kezelésének ismerete:


Hírlevélküldő rendszerek ismerete: