Referenciák

Eddigi vélemények és korábbi tapasztalataim

Major Péter

Menedzser / Vállalkozás

"Voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni."

Faragó Mária

Marketing / Vállalkozás

"Commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui."


Az elmúlt évek során igyekeztem több területen is alapos tudást szerezni. Így összetett munkatapasztalataimnak hála ma már sokrétű és változatos a szolgáltatásaimnak köre. De természetesen nehéz út vezetett idáig: hosszú évek szorgos munkájával gyűjtöttem össze ezeket a tapasztalatokat alkalmazottként. 

Személyiségemből adódóan imádom az új kihívásokat, új ismeretek elsajátítását, és lételemem, hogy új valami kalandot mindig felfedezzek a munkámban. Így életem során rengeteg munkakörben megálltam a helyem és elképesztően sok újdonsággal találkoztam. Voltam már titkárnő, ügyvezetői asszisztens, végeztem adminisztrációs feladatokat, voltam már diszpécser és kapcsolattartó, de dolgoztam PR, marketing és közösségi média koordinátori, majd menedzseri pozícióban is igen sokáig. Ezt követően a feladataim közé tartozott egy wordpress oldal kezelése, fejlesztésben való részvétel és tartalomkészítés, woocommerce rendelések kezelése, iktatása és összegzése, illetve ügyfélszolgálati e-mailek és telefonok kezelése, megválaszolása. Ezeken túl pedig már végeztem grafikusi munkákat, sales és ingatlanközvetítői feladatokat is.

Legutolsó nyolcórás munkahelyemen már szinte virtuális asszisztensként dolgoztam, az általam kínált legtöbb szolgálatatás a feladataim közé tartozott, illetve otthonról végeztem a munkámat, sokszor szabad időbeosztásban és a saját eszközeimet használva. Miután itt felmondtam, egy dologban biztos voltam: korábbi tapasztalataimat virtuális asszisztensként szeretném kamatoztatni.


Önéletrajzom: